UE teknik önskar God Jul och Gott nytt år

Ett annorlunda år 2020 är snart till ända och vi ser fram emot ett ljusare 2021. För oss på UE teknik har det ändå varit ett spännande år där vi ställts inför nya spännande utmaningar att lösa för våra kunder. Att mötas digitalt och streama både möten och nya tv program har blivit en vardag. Vi har snabbt utvecklats i denna teknik och nu står vi rustade för ett nytt år med än fler nya digitala utmaningar.

Men vi fortsätter även med vår traditionella verksamhet där vi installerar och utvecklar Radio system, både för broadcast radio och kommunikationssystem. Vi fortsätter också med ljud tekniska installationer. I nya Rättvik arena installerar vi ljust nu helt ny ljudutrustning.

Vi är även glada att efter 15 år som utvecklingskonsult till Sveriges Radios utvecklingsavdelning ha fått förnyat förtroende ytterligare ett år.

Vi på UE teknik AB vill nu önska alla leverantörer och kunder en riktigt god jul och gott nytt år.