God jul och gott nytt år

År 2022 går mot sitt slut och UE teknik kan summera ett roligt och spännande år. Vi har gjort rekordmånga TV produktioner där vi med egen teknik och personal genomfört större och mer avancerade produktioner än tidigare vilket vi är stolta över. Vi har satsat på ny teknik och samtidigt ökat vår kunskap. Bla. nya videolänkar, kameror och belysning.

Vi har även fortsatt arbetet med Sveriges Radios FM antenner där vi åkt från Karlshamn i söder till Pajala i norr och både mätt in och gjort nya antenninstallationer.

Även på den privata radiomarknaden har vi genomför många jobb där vi bla. levererat och installerat nya sändarinstallationer, ljudprocesser, filterinstallationer samt byggt kompletta studioinstallationer.

Vi var på plats på IBC mässan i Amsterdam och tog del av den senaste tekniska utvecklingen och kommer nu ta det med oss det in i 2023 och förbättra våra tjänster och produkter ytterligare. Vi är redo för nya spännande uppdrag helt enkelt.

Nu önskar vi alla våra kunder och leverantörer en God jul och Gott nytt år !
Vi är tillbaka på kontoret igen den 9:e jan men har givetvis öppet för akuta ärenden till alla våra kunder.

Önskar Urban med personal.