Ljud

Vi har alltid haft ljud som en bas i vår verksamhet, vare sig det gäller PA, radio eller kommunikation. Ljudet är alltid viktigt. Därför erbjuder vi kompletta installationer, service och uthyrning av ljudutrustning, alltid uppdaterad med den senaste utvecklingen.

Installation

En rätt dimensionerad och installerad ljudanläggning är A och O för att resultatet skall bli bra. Med rätt kompetens och utrustning kan vi erbjuda dig professionella installationer vare sig det gäller evenemangsarena, studio, konferensrum etc. Vi har lång erfarenhet och arbetar med etablerade märken som vi vet fungerar.  Vår specialitet är att kundanpassa systemen så att kunden alltid får de bästa och mesta funktionerna av installationen.  Utrustning vi saluför och ofta jobbar med.

Service

Vi erbjuder alltid våra kunder som köpt utrustning av oss kvalificerad service där vi i de flesta fall själva kan åtgärda felen. I vissa speciella fall kan vi även åta oss service av PRO utrustning som levererats av annan leverantör där de själva inte kan utföra service.

Uthyrning

Vi har ljudutrustning för de flesta typer av evenemang. Hos oss kan du hyra ljud utrustning:
– PA för det lilla, medelstora och stora evenemanget. Från 400 w upp till 10 000 w.
– Alla typer av trådlösa överföringar, trådlösa mikrofoner till  högeffekts HF överföring
– Digital ljudöverföringar över 3/4G med redundanta förbindelser
– Digitala nätverksbaserade ljudöverföringar över Dante eller AES67
– Signalomvandlare, mixerbord, mikrofoner och andra tillbehör.

Se uthyrningslistan ljud

– Till detta har vi ljusutrustning för att ljusätta ditt evenemang med. 

Kontakta oss för prisförslag