TV produktion

Nu satsar vi på UE teknik allt mer på TV produktion. Vi har sedan starten arbetat med olika typer av live produktioner där vi haft fokus på Radio och arenaproduktioner. Här har haft nytta av den redaktionella kunskapen att göra ett bra och välavvägt innehåll i sändningar och evenemang. Nu tar vi den kunskapen med in i vår satsning på TV produktioner.

Vi har sedan 2015 har vi gjort många typer av livesända TV produktioner och nu utökar vi kapaciteten ytterligare med ny 4K utrustning redo för nya uppdrag.

Vi kan utföra direktsändningar från live event, idrottstävlingar, debatter, föreläsningar, studioprogram, kommunfullmäktige, företagsevent, musik framträdande m.m.

Vi kan bygga upp en studio helt efter era behov på valfri plats och miljö. Har du ingen lokal ordnar vi det med. Vi kan sköta hela produktionen eller delar av den, du väljer själv. Med vår avancerade sändningsutrustning kan vi säkra din sändning även vid platser där det inte finns fast bredbandsanslutning. Det gör även att vi kan sända från evenemang som stäcker sig över stora ytor och där spelplatsen är rörlig, tex. skidtävlingar, cykeltävlingar etc.

Vill du ha hjälp med idéer och upplägg hjälper vi dig gärna.

Läs mer om våra livesändningar här.