Live produktion

Vill du bevaka ditt evenemang eller event? UE teknik genomför både live produktioner för radio och TV till ditt event. Vi kan göra det som en fristående liveproduktion eller som en arenaproduktion.

TV produktion
Att TV sända från ett event, konferens eller idrottsevenemang är idag allt viktigare då det ger möjlighet att nå en betydligt större publik och få större uppmärksamhet till eventet.  UE teknik har utrustning och personal som kan genomföra kompletta sändningar på tex. youtube eller andra plattformar.
Vi har egna kameror, länkutrustning och produktionsutrustning för komplett grafik. Tex. genomför vi återkommande sändningar från skidtävlingar, cykeltävlingar, konferenser och kommunfullmäktige.
Kontakta oss för mer information.

Radio produktion

Radio sändningar är fortfarande det snabbaste och effektivaste sättet att nå ut till en publik på olika evenemang. FM sändningar kan tas emot i bilen och webbsändningar tas enkelt emot i mobilen, även där det är sämre täckning.  Vi tillhandahåller både mobil studioutrustning, mobila sändningsväskor samt erfarna radiopratare.  Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan bevaka ditt evenemang.