Live produktion

Vill du bevaka ditt evenemang eller event? UE teknik genomför både live produktioner för radio och TV till ditt event. Vi kan göra det som en fristående liveproduktion eller som en arenaproduktion.

TV produktion

Att TV sända från ett event, konferens eller idrottsevenemang är idag allt viktigare då det ger möjlighet att nå en betydligt större publik och få större uppmärksamhet till eventet.  UE teknik har utrustning och personal som kan genomföra kompletta sändningar på tex. youtube eller andra plattformar.
Vi använder modern teknik och har egna kameror, länkutrustning och produktionsutrustning med komplett grafik. Det gör att vi kan sända från event som är geografiskt utspridda. Tex. genomför vi återkommande sändningar från sportevenemang som skidtävlingar, cykeltävlingar samt konferenser, föreläsningar, debatter och kommunfullmäktige.

Se vilken TV utrustning vi har

Radio produktion

Radio sändningar är fortfarande det snabbaste och effektivaste sättet att nå ut till en publik på olika evenemang. FM sändningar kan tas emot i bilen och webbsändningar tas enkelt emot i mobilen, även där det är sämre täckning.  Vi tillhandahåller både mobil studioutrustning, mobila sändningsväskor samt erfarna radiopratare. 
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan bevaka ditt evenemang.